PRVA POMOĆ ZA PSE

PRVA POMOĆ ZA PSE

VODIČ PRVA POMOĆ ZA PSE

Ovaj kratki referentni vodič  za prvu pomoć za pse pokazat će vam kako reagirati na najčešće hitne slučajeve prve pomoći i potencijalno može spasiti život vašem ljubimcu.

Biste li znali pružiti prvu pomoć ako vašem ljubimcu zatreba?

Ako vaš ljubimac pretrpi ozljedu zbog svoje radoznale prirode ili se razboli iz drugih razloga, na vama je da preuzmete odgovornost i osigurate mu odgovarajući tretman.

 

Što biste učinili ako:

…vaš pas ima ubodnu ranu

…vaš pas ima prijelom kosti?

…vaš pas ima previsoku temperaturu?

…vaš pas krvari?

…vaš pas na diše?

 

Kako biste izbjegli osjećaje panike koji mogu pratiti ove situacije, preporučujemo sljedeće korake kako bismo vas bolje pripremili za hitnu medicinsku pomoć kućnim ljubimcima. Sljedeće poveznice sažimaju osnove koje su vam potrebne za pružanje prve pomoći vašem ljubimcu.

Uvijek imajte na umu da svaku prvu pomoć vašem ljubimcu treba odmah pratiti veterinarska njega. Prva pomoć nije zamjena za veterinarsku skrb, ali može spasiti život vašeg ljubimca dok ne dobije veterinarsku pomoć.

Najčešće ozljede pasa

 

Neke je ozljede nemoguće predvidjeti i zahtijevaju hitnu ekspertizu veterinara. Sadržaj vodiča prve pomoći za pse mogao bi utješiti vašeg psa dok pomoć ne stigne ili čak spasiti život vašem psu.

 

Mjerenje temperatura

Hipotermija i hipertermija

Toplotni udar

Rane koje krvare

Ubodne rane

Prijelom kosti

Reanimacija psa

Znajući što učiniti u hitnim slučajevima, a zatim brzo i samopouzdano djelujući kako biste poduzeli odgovarajuće korake, mogli biste spasiti život svom ljubimcu. Sljedeći put kad medicinska pomoć ne bude brzo dostupna, posegnite za “Prvom pomoći za pse”. To je drugi najbolji prijatelj vlasnika kućnog ljubimca.

 

 

VAŽNA IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI – OVA WEB STRANICA NE NAMJERAVA PRUŽATI VETERINARSKE SAVJETE. IAKO PRUŽAMO INFORMATIVNI SADRŽAJ, PROIZVODE I RESURSE, KAO I OBRAZOVANJE O ŽIVOTINJAMA; INFORMACIJE I SADRŽAJ NA PET-PORTAL.NET NAMIJENJENI SU SAMO ZA OPĆE ZNANJE. NIJE NAMIJENJENO PREDSTAVLJANJU PROFESIONALNIH SMJERNICA ILI VETERINARSKIH SAVJETA.

0

Košarica

    Proizvod Cijena Količina Ukupno
Isprazni košaricu
nothing

Vaša košarica je prazna

Nastavite kupnju

Podaci za plaćanje

Hrvatska

Pravne osobe

Trebate li R1 račun?

Dodatne informacije

Vaša narudžba

Proizvod Ukupno
Ukupno 0.00  (0.00 kn)
Sve ukupno 0.00  (0.00 kn)

Vaši osobni podaci koristiti će se za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i u druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.