0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Proizvod Cijena Količina Ukupno

TRENING OSNOVA POSLUŠNOSTI PASA

PAS KOJI TRENIRA

I

I

 

Obuka kod kuće 

 SADA DOSTUPNA NA DALJINU !

Učimo vas kako komunicirati sa svojim psom kako bi on zaista slušao kada govorite.

KNJIGA TRENING PASA

ŠTO ĆETE NAUČITI?

‘Sjedni’, ‘stani’, ‘dolje’, ‘dođi’ i još mnogo toga

NAREDBA SJEDNI

Iskustvo rada sa psima ugradili smo u našu prepoznatljivu metodologiju, izgrađenu na vodstvu, poštovanju i povjerenju

Naše metode se usredotočuju na stvaranje pozitivnog odnosa između vas i vašeg psa kako bismo poboljšali ponašanje i poslušnost vašeg psa. 

Naša stručnost je u razumijevanju kako pas prirodno razmišlja, uči i komunicira, a zatim pomoću toga da vam pokažemo kako biti vođa svom psu. 

Nakon što se ovaj odnos uspostavi, promjena ponašanja je prirodni sljedeći korak.

Naše tehnike rade s bilo kojom pasminom, bilo kojom dobi, bilo kojim problemom. 

S druge strane, mnogi su klijenti svoje pse već naučili osnovama.

Međutim, njihovi psi mogu imati ‘selektivni sluh’ i neće izvoditi osnovne naredbe bez poslastice. 

nagrada

Nemojte odgađati početak rada na ponašanju vašeg psa.

Vučenje uzice…

Ne postaje bolje samo po sebi

Može koštati stotine €ura ako unajmite trenera

Opasno za vas kao vlasnika!

Postat će teže rješavati što duže čekate

Mi govorimo psu!

Većina problema u ponašanju proizlazi iz pogrešne komunikacije između psa i čovjeka. Psi su često potpuno zbunjeni onim što mi želimo od njih. Postaju uplašeni, tjeskobni i ponekad glume. U isto vrijeme, ljudi postaju frustrirani što naši psi ‘ne slušaju’. Nitko se ne zabavlja.

Rješenje je da svi govore istim jezikom. Naše metode temelje se na istim komunikacijskim metodama, tonu glasa i govoru tijela, koje psi instinktivno slijede. Učimo vas da govorite psu. Zaista je zdrav razum: kada govorite jezikom svog psa, on ili ona će vas bolje razumjeti.

Ovaj prirodan i psu prijateljski pristup razvija pozitivan odnos i trajnu emocionalnu vezu između čuvara i psa temeljenu na poštovanju i povjerenju. Nema potrebe za oštrim kaznama, niti za podmićivanjem stalnim nizom poslastica. Psi su motivirani vašim pohvalama.

Educirajte se, Vi i Vaš ljubimac biti će te SRETNI!

Budući da želimo da zaista uspijete, da Vaš ljubimac savlada osnove poslušnosti odlučili smo da Vas, prilikom kupnje e-knjige na našem PET PORTALU , nagradimo  GRATIS knjigom (PDF) „ 21 Domaći recept“.

DOJMOVI KUPACA NAŠE KNJIGE

“OSNOVE PONAŠANJA PASA”

Ivanka N.

Vrlo dobro objašnjeno. Ima odgovore na sva pitanja. Puno mi je pomoglo s praktičnim vježbama. Vrlo sam zadovoljna i sa rezultatima jer je Riki postao poslušan.


Petar V. i Marina V.

U samo nekoliko dana mogli smo vidjeti razliku u načinu ponašanja na koji nam je Ben odgovorio. Naučili smo vrijedne lekcije koje su odmah djelovale i vrlo smo ohrabreni rezultatima koje smo vidjeli. Nastavit ćemo s daljnjim treniranjem Bena i da super su recepti koje mu spremamo.


Patricija L. Igor L.

Naši psi  dobro je reagirao na promjene. Bilo je mnogo smireniji i opušteniji nego što je inače s novim ljudima. Bili smo vrlo uzbuđeni tijekom treninga, ali u nekim trenutcima nam je falio trener da nam da pravi savjet.


Božo S.

Tehnike su mi pomogle uspostaviti granice i učiniti da se Keki osjeća sigurno. Ja i moj pas uspjeli smo razumjeti zajednički trening kako bismo izgradili bolju vezu uz pomoć odlične knjige.


Darija T.

Tako nevjerojatno iskustvo učenja i osjećaja kontrole nad svojim psima. Trening je pružio uvid u iskusnu metodologiju, a i meni i mojoj Zari pomogao u učenju. Hvala na knjizi sa receptima.


Nina R. i Viktor R.

Knjiga pruža izvrstan temelj za pravilno školovanje našeg psa. Metode treninga su objašnjene jasno i lako demonstrirane kako bismo ih mogli učinkovito implementirati.


Jasmina L.

Trening je bio nevjerojatan. Riga se transformirala u samo kratko vrijeme, a upute u knjigi nam pokazuje kako da nastavim s ovim putem.